Agenda

RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter

WEDNESDAY, 09 September


Timetable

The program

09:00 – 10:00

Registration, gathering of visitors, welcome drinks and tour of exhibition hall, music performance

10:00 – 10:30

Introductory speeches:

10:30 – 11:00

Keynote Speech 1: TALK 20 min + 5 min Q&A

11:00 – 11:30

Keynote Speech 2: TALK 20 min + 5 min Q&A

11:30 – 12:00

Keynote Speech 3: TALK 20 min + 5 min Q&A

12:00 – 12:30

Coffee break – Sponsored by

12:30 – 12:45

Case Study 1: TALK 15 min

12:45 – 13:00

Case Study 2: TALK 15 min

13:00 – 13:15

Case Study 3: TALK 15 min

13:15 – 13:30

Case Study 4: TALK 15 min

13:30 – 13:45

Case Study 5: TALK 15 min

13:45 – 14:00

Case Study 6: TALK 15 min

13:00 – 16:00

Lunch will be served in main hotel restaurant. Do not forget lunch vouchers.

15:00 – 15:30

15:30 – 16:00

16:00 – 16:30

16:30 – 17:00

Side events

12:00– 13:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

13:00 – 14:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

14:00 – 15:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

15:00 – 16:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

16:00 – 17:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

Side events instructions


All side events users are advised to stick to the term marked in the agenda. Please come at least five minutes earlier to set the equipment required for your presentation and please try to finish at least five minutes earlier, so the next user can test theirs. For recognition purposes, you are allowed to brand your side events with any form of mobile (easily-removable) com- pany prop. Should you need any kind of help, a staff member will be in front of your hall. NOTE: Please keep the halls clean and tidy!

THURSDAY, 19 September


Timetable

The program

10:00 – 10:30

Keynote speech 4: TALK 20 min + 5 min Q&A

10:30 – 11:00

Keynote speech 5: TALK 20 min + 5 min Q&A

11:00 – 11:30

Keynote speech 6: TALK 20 min + 5 min Q&A

11:30 – 12:00

Keynote speech 7: TALK 20 min + 5 min Q&A

12:00 – 12:30

Coffee break

12:30 – 12:45

Case Study 7: TALK 15 min

12:45 – 13:00

Case Study 8: TALK 15 min

13:00 – 13:15

Case Study 9: TALK 15 min

13:15 – 13:30

Case Study 10: TALK 15 min

13:30 – 13:45

Case Study 11: TALK 15 min

13:45 – 14:00

Case Study 12: TALK 15 min

13:00 – 16:00

Lunch will be served in main hotel restaurant. Do not forget lunch vouchers.

15:00 – 15:30
15:30 – 16:00
16:00 – 16:30
16:30 – 17:00

Side events


12:00 – 13:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

13:00 – 14:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

14:00 – 15:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

15:00 – 16:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

16:00 – 17:00

Inspector Clouseau:
Sherlock Holmes:
Hercule Poirot:
James Bond:

Side events instructions


All side events users are advised to stick to the term marked in the agenda. Please come at least five minutes earlier to set the equipment required for your presentation and please try to finish at least five minutes earlier, so the next user can test theirs. For recognition purposes, you are allowed to brand your side events with any form of mobile (easily-removable) com- pany prop. Should you need any kind of help, a staff member will be in front of your hall. NOTE: Please keep the halls clean and tidy!

Firday, 11 September


Timetable

The program

09:00 – 09:30

Gathering of participants

Skopje City tour

10:45 – 12:00

City Center Tour

13:15 – 14:30

Lunch. Sponsored by