Zašto prisustvovati na Samitu

Konferencijski i izložbeni program Adria Security Summita pružit će vam vrijedne informacije i uvid u alate i tehnike neophodne u industriji sigurnosti, 
neovisno o tome da li ste na početku karijere ili iskusni veteran. Na Summitu ćete naučiti kako pronaći i maksimalno iskoristiti svaku priliku za unapređenjem sigurnosti i zaštite. Dijalogom o novim tehnologijama, trendovima u budućnosti i uspjesima regionalnih kompanija, te predstavljanjem iskustava iz teorije i prakse vaše znanje i vještine ćemo nastojati povećati na novi, viši nivo.

Budite prvi

Adria Security Summit će vam dati inspiraciju, alate i know-how kako biste pronašli i u potpunosti iskoristili svaku priliku da unaprijedite stanje sigurnosti. Summit je mjesto razgovora o modernim sigurnosnim izazovima i razvojnim tokovima u industriji tehničke i fizičke zaštite i sigurnosti. Budite prvi koji će se upoznati sa novim trendovima, uslugama i proizvodima ovog segmenta industrije.

Učite od stručnjaka

Summit će okupiti neke od najuspješnijih i najinovativnijih menadžera kompanija iz regije i svijeta. Ovo je vaša prilika da učite iz njihovih godina iskustva provedenih u poslovima sigurnosti. Planirajte svoje vrijeme i uskladite svoje obaveze za proširenje vašega znanja učenjem sa najuspješnijima. Petnaest izuzetno vrijednih predavanja zaslužuju da posjetite ovu jedinstvenu konferenciju i susret profesionalaca iz struke.

Pronađite rješenja za specifične sigurnosne izazove

Napustit ćete događaj bogatiji specifičnim vještinama, najboljim praksama i prijedlozima strategija koje možete u poslu primijeniti odmah. Kada se registrirate za Summit, moći ćete da pristupite svim prezentacijama i materijalima kompanija učesnika i izlagača. Tokom dva dana održavanja imat ćete priliku da, uz popratne aktivnosti, pronađete i steknete nove poslovne partnere, kupce i ponuđače usluga.

Susret sa vodećim kompanijama

Summit će okupiti najuspješnije prodavače i distributere iz industrije sigurnosti, a neki će se predstaviti u našim paviljonima predviđenim za izložbeni dio konferencije. Odvojite vrijeme da posjetite njihove štandove i naučite više o tehnologijama i proizvodima vodećih kompanija u svijetu i regiji.