Više o Samitu

O DOGAĐAJU

Adria Security Summit je najveća godišnja konferencija i izložba posvećena sigurnosnoj industriji na području Jadranske regije. Ovaj događaj okuplja sve učesnike u lancu snabdijevanja, od proizvođača do krajnjih korisnika, uključujući kompanije koje se bave videonadzorom, elektronskom i mehaničkom kontrolom pristupa, detekcijom upada, privatnom sigurnošću, sajber sigurnošću, protivpožarnom zaštitom i zaštitom na radu, sigurnosnim menadžmentom i pametnim domovima.

a&s Adria

a&s Adria,  stručni magazin za sigurnost i kompletna sigurnosna rješenja, mjesečna je publikacija i licencirani predstavnik kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Jadransku regiju koja obuhvata sljedeće zemlje: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo, Crna Gora, Makedonija, Slovenija i Srbija.

POWERED BY INTERSEC

Od 2017. godine, kompanija Messe Frankfurt je službeni partner naše manifestacije koja sada nosi naziv Adria Security Summit powered by Intersec. Messe Frankfurt je najveći evropski organizator sajmova, konferencija i manifestacija. Njihov najvažniji sajamski događaj je Intersec Dubai koji okuplja preko 1300 izlagača.

DETALJI

Datum 18 – 19 September 2019
Mjesto održavanja Hotel Aleksandar Palace, Skopje

Učesnika

1,000+

Izlagača

70+

Govornika

6

Prezentacija

15+

Studija slučajeva

10