Više o Summitu

O događaju

Adria Security Summit je najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije. Događaj okuplja sve učesnike u kupovnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, iz oblasti videonadzora, elektronske i mehaničke kontrole pristupa, detekcije upada, privatne i cyber sigurnosti, protivpožarne i zaštite na radu, menadžmenta sigurnosti, interneta stvari i pametnih domova.

a&s Adria

a&s Adria, stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja, mjesečna je publikacija i licencirani predstavnik kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Jadransku regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Powered by Intersec

Kompanija Messe Frankfurt službeni je partner naše manifestacije od 2017. godine, čiji je puni naziv zbog toga promijenjen u Adria Security Summit Powered by Intersec. Messe Frankfurt je najveći evropski organizator sajmova, konferencija i manifestacija, a njegov najvažniji sajamski događaj je Intersec Dubai, koji okuplja više od 1.300 izlagača.

DETALJI

Datum 18 – 19 September 2019
Mjesto održavanja Hotel Aleksandar Palace, Skopje

Učesnika

1,000+

Izlagača

70+

Govornika

6

Prezentacija

15+

Studija slučajeva

10