Andrzej Jarzyna

Direktor prodaje i operacija za Centralnu i Istočnu Evropu i Skandinaviju, Dahua Technology

Andrzej Jarzyna

Direktor prodaje i operacija za Centralnu i Istočnu Evropu i Skandinaviju, Dahua Technology

Kratka biografija

Dinamičan razvoj tehnologije definiše stvarnost koja nas okružuje. Brz razvoj industrije je jedna od posljedica toga. Današnji nivo razvoja tehnologije utiče i na naš svakodnevni život, npr. na inteligentnu kontrolu uređaja i rasvjete u našim domovima. Korištenje najnovijih tehnoloških dostignuća danas za cilj ima optimizaciju čitavih urbanih aglomeracija kroz upravljanje putnom infrastrukturom i energijom. Pametni grad danas ne podrazumijeva samo automatizaciju, već i sigurnost njegovih stanovnika. Dahua Technology će, kao globalni lider u proizvodnji sigurnosnih sistema, tokom svoje prezentacije predstaviti gotova rješenja koja će naše živote učiniti lakšim, udobnijim i sigurnijim.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Varšavi, a potom i na postdiplomskom studiju Vanjska trgovina. Više od 20 godina iskustva u menadžmentu na području sigurnosnih proizvoda i rješenja uspješno primjenjuje kao direktor prodaje i operacija za cijelu Europu u kompaniji Dahua Technology. Već dvije godine uspješno vodi operacije Dahue u Poljskoj, a od prije godinu dana je i voditelj CEE menadžmenta prodaje u kompaniji. Djelokrug njegovih odgovornosti obuhvaća sva pitanja vezana uz upravljanje prodajom i marketingom.

Ima izvrsno znanje o poljskim i europskim tržištima sigurnosti, s posebnim naglaskom na CCTV sisteme. Stručnjak je za uvođenje novih tehnologija i standarda na postojeća tržišta. Autor mnogih publikacija u renomiranim časopisima, daje mnoge intervjue i pruža stručna rješenja u pitanjima vezanim za sigurnosnu industriju.

Sve sesije od Andrzej Jarzyna

Smart City

13 sep 2018
10:15 - 10:30