Restorani

Restoran Sokol

Ovaj restoran se nalazi u samom srcu istorijskog centra Ljubljane, u neposrednoj blizini gradske vijećnice. Okruženje restorana čini stara kuća sa zanimljivom arhitekturom i toplim i prijatnim rustikalnim enterijerom u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Gostionica ima dva sprata, a dizajnirana je da ugosti sve profile gostiju. Ona posjeduje posebnu prostoriju za privatne grupe od do deset osoba, kao i nedavno izgrađenu izdvojenu prostoriju za 80 osoba. Ambijent je tradicionalni i nudi stari rustikalni stil u kombinaciji sa slikama iz 19. vijeka. Objekat može primiti ukupno 200 gostiju.

Upiti: e-mail: info@idmc.eu ; telefon: +386 (0) 59017746

Restoran Šestica

Jedan od najstarijih restorana u Ljubljani koji je prvi put prikazan 1670. godine. Janez Vajkard Valvasor ga je učinio besmrtnim u svom sveobuhvatnom prikazu Ljubljane. Sam restoran je jedinstveno živuće svjedočanstvo koje traje već tri stoljeća. Od starinske gostionice i lokala do utočišta za kočijaše i putnike, on se razvio u pravi hram savremenog kulinarstva.

Upiti: e-mail: info@idmc.eu ; telefon: +386 (0) 59017746

Restoran AS

Restoran AS je ambasada dobrog ukusa. Sa svojom prestižnom kombinacijom kosmopolitske kuhinje i bogatog ambijenta on vam želi pružiti vrhunske kulinarske užitke upotpunjene odličnim domaćim i stranim vinima. Restoran posjeduje i zastakljenu baštu.Hrana je uglavnom mediteranska i italijanska, a u ponudi su i domaće slastice.

Upiti: e-mail: info@idmc.eu ; telefon: +386 (0) 59017746

Restoran D125

Centar za inovativne događaje D125 je osnovan u objektu koji je djelo arhitekte Savina Severa i jedan je od rijetkih pažljivo održavanih arhitektonskih spomenika od lokalnog značaja. Dvije prostrane dvorane površine 1100 kvadratnih metara mogu primiti 900 gostiju. One su idealan prostor u kojem možete organizovati atraktivne manifestacije po sopstvenom izboru. Restoran posjeduje višenamjenske sale (dva sprata po 550m2) sa ukupnom površinom od oko 1.100 m2. Na meniju su: slovenačka jela, mediteranska jela, plodovi mora, vegetarijanska jela, zalogajčići, jela sa roštilja, doručak, ručak i vrhunska slovenačka vina.

Upiti: e-mail: info@idmc.eu ; telefon: +386 (0) 59017746