Mjesto održavanja

ADRIA SECURITY SUMMIT 2018
KONFERENCIJA I IZLOŽBA

Ljubljana – Slovenia, 12. – 14. septembar/rujan 2018.

GR – LJUBLJANA EXHIBITION AND CONVENTION CENTRE

Dunajska cesta 18
1000 Ljubljana
telefon: 01 300 26 11, 080 25 25

Informacije za učesnike

Mjesto održavanja

Adria Security Summit, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije, održat će se između 12. i 14. septembra 2018. u izložbenom i kongresnom centru Gospodarsko razstavišče u Ljubljani. Ovaj skup okuplja sve učesnike u distributerskom lancu: od proizvođača, distributera i zastupnika preko instalatera i sistem integratora do konsultanata i krajnjih korisnika u svim tržišnim vertikalama.

Transfer sevice pricelist

Kontaktirajte nas i rezervirajte prijevoz na vrijeme:
Mail: summit@asadria.com
Telefon: +387 33 788 985

 

Akreditacije

Za svakog učesnika će biti izrađena akreditacija sa imenom i prezimenom, a registracija će se vršiti na ulazu u konferencijski dio i putem recepcije hotela koji su dio resorta Solaris.

Registracija

Mogućnost prisustvovanja na konferenciji Adria Security Summit 2018 mogu imati samo registrirani učesnici. Svi sudionici prisustvo moraju potvrditi prijavom za registraciju dostupnoj na web-stranici. Nakon vaše registracije dobit ćete potvrdu prisustva i detaljne upute o programu Adria Security Summita.
Kotizacija iznosi 200 € (175 € za prijave do 1. jula), a uključuje prisustvo na konferenciji i pratećoj izložbi, sve planirane ručkove i popratne aktivnosti iz agende, konferencijski materijal i specijalne poklone, kao i turističke posjete znamenitostima grada Ljubljane. Kotizacija ne obuhvata troškove smještaja. Molimo vas da prilikom rezervacije hotelskog smještaja naglasite da ste učesnici konferencije i izložbe Adria Security Summit 2018, te koristite formulare sa web stranice kojima se automatski dodijeljuje kod za goste samita.
Krajni rok za prijavu učestvovanja na Adria Security Summitu 2018 je 10. septembar 2018. godine.
Registracija medijskih kuća, studenata i drugih zainteresiranih osoba se posebno razmatra i organizator zadržava pravo da onemogući prisustvo za pojedine osobe, organizacije i pravna lica.

Hrana i piće

Ručak i kafe pauze će se organizirati u skladu sa agendom konferencije.

Simultani prevod

Simultani prevod će biti dostupan u konferencijskom dijelu, te ćete svoje slušalice moći preuzeti na ulazu u konferencijski dio. Bit će potrebno da predate svoju identifikacijsku karticu kako biste dobili slušalice. Za svaki nevraćeni ili izgubljeni prijemnik naplaćuje se 220 eura.

Mobilni telefoni

Molimo vas da utišate svoje mobilne telefone tokom konferencijskih izlaganja kako ne biste ometali govornike i posjetioce.

Evaluacijski obrasci

Molimo vas da popunite evaluacijske obrasce koji će biti dostupni putem aplikacije Adria Security Summit.

Usluge medicinskog osoblja

Hitna pomoć će biti dostupna u kongresnom centru tokom konferencije. U slučaju da vam zatreba medicinska pomoć, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio ili u konferencijskim salama.

Izgubljene stvari

Ukoliko izgubite bilo šta od svojih stvari u kongresnom centru, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio.
Radujemo se susretu

 

Adria Security Summit 2018