Mjesto održavanja

ADRIA SECURITY SUMMIT 2019
KONFERENCIJA I IZLOŽBA

Skopje – Macedonia, 18. – 19. septembar/rujan 2019.

HOTEL AEKSANDAR PALACE

Bul. 8-mi Septemvri br.15
1000 Skopje, Macedonia

telefon: + 389 2 3092 392

Informacije za učesnike

Mjesto održavanja

Adria Security Summit, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije, održat će se 18. i 19. septembra 2019. u izložbenom i kongresnom centru hotela Aleksandar Palace u Skopju, Makedonija. Ovaj skup okuplja sve učesnike u distributerskom lancu: od proizvođača, distributera i zastupnika preko instalatera i sistem integratora do konsultanata i krajnjih korisnika u svim tržišnim vertikalama.

Obezbijedite prevoz

Kontaktirajte nas i rezervirajte prijevoz na vrijeme:
Mail: summit@asadria.com
Telefon: +387 33 788 985

Akreditacije

Za svakog učesnika će biti izrađena akreditacija sa imenom i prezimenom. Registracija se obavlja na zvaničnoj stranici www.adriasecuritysummit.com, a akreditiranje gostiju će se vršiti na ulazu u konferencijski dio.

Registracija

Mogućnost prisustvovanja na konferenciji Adria Security Summit 2019 mogu imati samo registrirani učesnici. Svi sudionici prisustvo moraju potvrditi prijavom za registraciju dostupnoj na web-stranici. Nakon vaše registracije dobit ćete potvrdu prisustva i detaljne upute o programu Adria Security Summita.

Dostupne su tri vrste karata. Kotizacija ne obuhvata troškove smještaja. Molimo vas da prilikom rezervacije hotelskog smještaja naglasite da ste učesnici konferencije i izložbe Adria Security Summit 2019.
Krajni rok za prijavu učestvovanja na Adria Security Summitu 2019 je 15. septembar 2019. godine.
Registracija medijskih kuća, studenata i drugih zainteresiranih osoba se posebno razmatra i organizator zadržava pravo da onemogući prisustvo za pojedine osobe, organizacije i pravna lica.

Hrana i piće

Ručak i kafe pauze će se organizirati u skladu sa agendom konferencije.

Simultani prevod

Simultani prevod će biti dostupan u konferencijskom dijelu, te ćete svoje slušalice moći preuzeti na ulazu u konferencijski dio. Bit će potrebno da predate svoju identifikacijsku karticu kako biste dobili slušalice. Za svaki nevraćeni ili izgubljeni prijemnik naplaćuje se 220 eura.

Mobilni telefoni

Molimo vas da utišate svoje mobilne telefone tokom konferencijskih izlaganja kako ne biste ometali govornike i posjetioce.

Usluge medicinskog osoblja

Hitna pomoć će biti dostupna u kongresnom centru tokom konferencije. U slučaju da vam zatreba medicinska pomoć, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio ili u konferencijskim salama.

Izgubljene stvari

Ukoliko izgubite bilo šta od svojih stvari u kongresnom centru, molimo vas da obavijestite službenike na ulazu u konferencijski dio. Organizatori Summita ne odgovaraju za izgubljene stvari.

Radujemo se susretu

Adria Security Summit 2018