VIJESTI

Budite u toku sa novostima
12
mar

Ko dolazi na Adria Security Summit?

Proizvođači, distributeri, instalateri i sistem integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih vertikalnih tržišta okupiti će se 18. i 19. septembra u hotelu Aleksandar Palace u Skopju, Sjeverna Makedonija. Adria Security Summit 2019 Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija industrije sigurnosti Adriatic regije, priprema svoje peto izdanje.

Ove godine očekujemo više od 80 regionalnih i globalnih lidera koji će imati svoje štandove u izložbenoj dvorani. (Pogledajte Floor plan)

Koga mogu sresti na Summitu?

Naši gosti dolaze iz različitih poslovnih djelatnosti. Ukupna statistika iz prethodne četiri godine ukazuje da većinu gostiju čine krajnji korisnici, proizvođači i sistem integratori. U narednoj tabeli pogledajte detaljnije podatke:

Posjetioci po vrsti djelatnosti
Krajnji korisnici 24%
Proizvođači 18%
Sistem integratori 18%
Distributeri 15%
Instalateri 11%
Usluge 9%
Konsultanti 5%

Opseg konferencije i izložbe nadilazi tradicionalna sigurnosna rješenja, budući da će ovaj sajam pokriti i najnovije sigurnosne i sigurnosne tehnologije, kao što su Internet stvari, umjetna inteligencija i video analitika. Pogledajte koje su dostupne sponzorske opcije i za vašu kompaniju odaberite onu koja najbolje služi vašim interesima.

Nekoliko činjenica o Summitu:

  • Vodeća godišnja konferencija i izložba industrije sigurnosti Adriatic regije: 80+ izlagača, 1,300+ posjetioca, 6 ključnih govornika, 12 studija slučajeva, 30+ radionica
  • Više od 160 b2b sastanaka održano je na posljednjem Summitu
  • Više od 180 kompanija izlagalo je na Summitu tokom prethodne 4 godine,
  • Posjetioci Summita dolaze iz više od 30 zemalja,