Vijesti

Budite u toku sa novostima
22
apr

In focus: IDIS

Možete li sa nama podijeliti najvažnije detalje o kompaniji?

IDIS proizvodi sve što je namijenjeno CCTV-u. Mi projektujemo, proizvodimo i razvijamo softver i posjedujemo najveću tvornicu namijenjenu CCTV-u u Južnoj Koreji. IDIS nudi prednosti sveobuhvatnih i cjelovitih videonadzornih rješenja, kao i fleksibilne i skalabilne inovacije koje su prilagođene korisniku i sposobne da zadovolje sve potrebe nadzora. Sve navedeno ide u paketu sa vrhunskim performansama, kvalitetom i niskom ukupnom cijenom vlasništva.

Gosti izložbenog dijela Adria Security Summita moći će posjetiti vaš štand. Koji su to glavni proizvodi/usluge koje će kompanija predstaviti na Samitu?

Predstavit ćemo cijeli asortiman mrežnih videosnimača i kamera sa Smart UX i Failover tehnologijama. Na sajmu će biti predstavljena i rješenja za cyber sigurnost i druge inovativne tehnologije.

Na koji način gosti Summita mogu organizirati b2b sastanak sa predstavnicima vaše kompanije?

Gosti mogu stupiti u kontakt s predstavnicima kompanije Alarm Automatika koji će tamo biti prisutni kao predstavnici IDIS-a.

Regionalno tržište industrije sigurnosti kontinuirano bilježi tržišni rast. Koliko je događaj poput Adria Security Summita bitan za tržište jadranske regije? Šta očekujete od ovogodišnjeg izdanja u Skopju?

Summit je najveća sigurnosna manifestacija u jadranskoj regiji i smatramo ga posebno atraktivnim za promociju naših rješenja.