Vijesti

Budite u toku sa novostima
29
mar

In focus: Bosch

Kompanija Bosch ima historiju koja traje više od 130 godina. Ona je već duži niz godina prisustna i u jadranskoj regiji. Možete li s nama podijeliti najvažnije detalje o kompaniji, posebno o njenoj regionalnoj mreži?

Bosch je globalna kompanija sa snažnim lokalnim prisustvom u JI Evropi i jadranskom regionu. Sa željom da stvorimo sigurniji i bezbjedniji svijet, naša priča obuhvata više manjih, od kojih je svaka jedinstvena kao i rješenja koja pružamo našim klijentima.

Posjetitelji Adria Security Summita moći će posjetiti vaš štand i zakazati sastanke sa predstavnicima kompanije Bosch. Koji su to glavni proizvodi i usluge koje će kompanija predstaviti na Summitu u Skoplju?

Kao vodeća kompanija u oblasti Interneta stvari (IoT), Bosch nudi inovativna rješenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i proizvodnju. Bosch primjenjuje stručna znanja u segmentu tehnologije senzora, softvera i usluga kao i vlastitog IoT oblaka, kako bi svojim korisnicima ponudio umrežena rješenja za više sektora iz jednog izvora. Strateški cilj grupacije Bosch je da kreira inovacije za umreženi život.

Kako naši posjetitelji mogu organizirati sastanke sa vašim predstavnicima prije početka Summita?

Naš lokalni prodajni predstavnik je Uroš Konstandinović i on će rado primiti sve zahtjeve za sastanke prije ili tokom Summita.

Regionalno tržište industrije sigurnosti kontinuirano bilježi rast. Koliko je događaj poput Adria Security Summita važan za regionalnu industriju, njeno tržište i aktivnosti na planu stimuliranja rasta?

Godišnji Adria Security Summit je savršena platforma za susret s raznim akterima i stručnjacima iz regije, upoznavanje s njihovim potrebama u oblasti sigurnosti i razmjenu mišljenja o jedinstvenim rješenjima koja nudi Bosch.