News

Read about the Summit and stay in touch
9
Oct

Alarm automatika – regionalni lider tehničke zaštite na najvećem regionalnom security summitu

Alarm automatika će sa svojim partnerima kroz ukupno 9 štandova predstaviti svoju ponudu sveobuhvatnih rješenja pametne zaštite. Kroz konferencijski dio Summita firma će prezentirati svoja inovativna softverska rješenja centralizacije i integracije.

Regionalni i svjetski brendovi industrije tehničke zaštite  DVCTycoAjax, Comunello, Fonestar, Inim i Idis biti će predstavljeni kroz zasebne štandove, dok će se na Alarm automatika štandu objediniti ponuda firme u svih 10 zemalja u kojima posluje te predstaviti svoja softverska rješenja integracije i centralizacije.

Predsjednik Uprave Boris Popović održati će keynote speech o dojavnim i nadzornim centrima budućnosti , a član uprave Miroslav Ćirić će u case study formi predstavit integrirano rješenje zaštite za kampus Alpha Centauri u vlasništvu Infobipa, prvog hrvatskog jednoroga.

U koferencijskom dijelu tvrka će publici još detaljnije približiti mogućnosti integracije i centralizacije opreme za za tehničku zaštitiu putem cijelog niza vlastitih softvera. Prezentacije se održavaju u sklopu Adria Security Summita, 13. oktobra 2021. u popodnevnim satima, u dvorani Pink Panter konferencijskog centra.