Vijesti

Budite u toku sa novostima
5
feb

Zlatni sponzori Adria Security Summita 2019 Powered by Intersec

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba industrije sigurnosti Adriatic regije, održat će se u hotelu Alexandar Palace u Skopju, Makedonija, 18-19 septembra 2019. godine. Summit raste iz godine u godinu i pokazuje svoj istinski regionalni karakter. Ponosni smo što imamo veliku podršku Zlatnih sponzora tokom ovih godina. Pogledajte ko su Zlatni sponzori Summita za 2019. godinu:

Avigilon

Avigilon snabdijeva globalno tržište pouzdanim sigurnosnim rješenjima. Osnovan 2004. godine, Avigilon dizajnira, razvija i proizvodi softver za videoanalizu, softver i hardver za upravljanje mrežnim videom, nadzorne kamere i rješenja za kontrolu pristupa. Proizvodi ove kompanije isporučuju se krajnjim korisnicima u 120-ak zemalja u mnogim vertikalama, uključujući stadione, maloprodaju, škole, kasina, kritičnu infrastrukturu i transportne stanice. Avigilon je javno dioničko društvo koje svojim dionicama trguje na berzi u Torontu pod simbolom AVO.

Ateis

Kompanija ATEÏS ima više od 30 godina iskustva u projektovanju, razvoju i isporuci sistema za javne razglase i glasovnu dojavu (PA/VA). Kao lider u PA/VA industriji, kompanija ima misiju da svojim klijentima ponudi PA/VA integrisana rješenja koja posjeduju EN-54 certifikat i jednostavna su za upotrebu. Ateis okuplja više predanih uposlenika koji ulažu svoj profesionalni integritet u nastojanju da klijentima iz cijelog svijeta pomognu da pronađu savršeno PA/VA rješenje za svaki projekat.

Hikvision

Hikvision je najveći globalni proizvođač videonadzorne opreme i rješenja. Posjedujući najveći broj radnika u odjelu za istraživanje i razvoj, kompanija projektuje i razvija inovativne videonadzorne proizvode za sve sigurnosne potrebe, ulažući osam posto godišnjih prihoda u taj sektor. Njeno razumijevanje industrije i značajna ulaganja u istraživanja i razvoj učinila su je tehnološkim liderom na globalnom tržištu sigurnosti. Hikvision ima više od 6.000 inžinjera. Proizvodi te kompanije namijenjeni su različitim vertikalnim tržištima: vladinom, finansijskom, transportnom, maloprodajnom, obrazovnom, komercijalnom i stambenom sektoru.

NIKOB

NIKOB je prva makedonska agencija za zaštitu ljudi i imovine. Osnovana je 1998. godine u Skoplju. Poslovna politika Nikoba temelji se na kvalitetu usluga koje nudi, primjeni naprednih tehnologija i dostupnosti svima. Njegovi zaposlenici uvijek su posvećeni poslu i kontinuirano unapređuju kvalitet u svim segmentima ponuđenih usluga. Pri tome čine sve kako bi trajno zadržali vodeću poziciju na tržištu. NIKOB danas s ponosom ističe značajan rast poslovanja, kao i broj od preko 6.000 klijenata koji koriste njegove usluge.

Špica Group

Špica Group već 30 godina nudi najpriznatija svjetska rješenja za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Osim rješenja koja su plod vlastitog razvoja (Time&Space – SW i HW), nudi opremu i rješenja za kontrolu pristupa najvećih svjetskih proizvođača iz oblasti poput ASSA ABLOY, HID Globala i drugih. Špica Group je međunarodno preduzeće s firmama u Jadranskoj regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija) te širokom mrežom preprodavača. Špicina rješenja svakodnevno koristi preko 600.000 korisnika u više od 27 država.