VIJESTI

Budite u toku sa novostima
16
jan

MJESTO SUSRETA – HOTEL ALEKSANDAR PALACE

Naša potraga za najboljim mjestom održavanja počela je prošle godine kada smo odlučili organizirati Summit 2019 u Skoplju (Makedonija). Morali smo pronaći lokaciju koje nudi balans između udobnosti i poslovnih potreba.

Hotel Alexandar Palace, vodeći hotel u Makedoniji, od početka se nametnuo kao pravi izbor. Višegodišnje iskustvo u hotelskom menadžmentu uvjerilo nas je da će tamošnji hotelski tim zadovoljiti sve potrebe naših gostiju na željeni i najbolji mogući način. Ovaj hotel nudi baš sve, uključujući vrhunske usluge konsijerža i posluge u sobama, iznajmljivanja automobila, prebacivanja do aerodroma, parkiranja, itd.

Najbolja stvar u vezi s njim je kongresni centar sa multifunkcionalnim dvoranama koji je također dio ovog kompleksa. Konferencijski i izložbeni program Samita organizovat ćemo u dvije glavne dvorane koje se nalaze jedna pored druge. Tlocrt izložbenog prostora dostupan je ovdje. Dvije trećine štandova su već rezervisane, tako da je sada pravo vrijeme da donesete pravu odluku i pobrinete se da vaša kompanija postane izlagač na Samitu zajedno sa ostalim globalnim i regionalnim tržišnim liderima. Za rezervaciju štandova možete kontaktirati summit@asadria.com

Pored glavnih dvorana, pripremili smo i pet dodatnih za prezentacije kompanija i radionice. Dostupne dvorane su navedene ovdje. Molimo vas da popunite kratki obrazac i pošaljete nam poruku. Možda imate neki novi proizvod ili rješenje ili želite okupiti svoje partnere i klijente na jednom mjestu – ovo je prava prilika za to. Možete izabrati dvorane sa 15, 20, 35, 55 i 200 mjesta, u zavisnosti od toga šta najviše odgovara vašim potrebama.

Više informacija o mjestu održavanja dostupno je na našoj službenoj web stranici.

Za dodatne informacije, molimo Vas da nam pošaljete e-mail na marketing@asadria.com ili nazovete  +387 (0) 33 / 788-985.