Vijesti

Budite u toku sa novostima
10
jan

Premium sponzori Adria Security Summita 2019 Powered by Intersec

Adria Security Summit iz godine u godinu raste u jedinstven događaj za industriju sigurnosti Adriatic regije. Ponosni smo na veliku podršku koju smo tokom prethodne četiri godine imali od naših premium sponzora. Pogledajte o kojim kompanijama je riječ:

Alarm automatika jedan je od regionalnih lidera u industriji tehničke zaštite. Od 1989. godine razvila je poslovanje u 12 zemalja regije i stalnu saradnju sa 100 dobavljača i 2.000 kupaca. Zapošljava više od 100 radnika, od kojih je 70% visoke stručne spreme. Uz sisteme i usluge za različite aplikacije, razvija specijalizirana rješenja softverske integracije. Posluje u skladu s ISO 9001:2008 i ISO 27001 certifikatima i Certifikatom poslovne sigurnosti, te ima pravo na AAA certifikat bonitetne izvrsnosti. Uz dojavne centre i instalatere, direktno posluje s vodećim regionalnim kompanijama.

Bosch Building Technologies vodeći su dobavljač proizvoda i sistema iz oblasti sigurnosti, zaštite i komunikacija. U odabranim zemljama Bosch nudi rješenja i usluge za sigurnost zgrada, energetsku učinkovitost i automatizaciju zgrada. Oko 9.000 saradnika ostvarilo je prodaju od otprilike 1,9 milijardi eura u 2017. godini. Portfolio proizvoda obuhvata videonadzor, protivprovalne sisteme, otkrivanje požara i glasovnu evakuaciju, kao i sisteme kontrole pristupa i upravljanja. Profesionalni audio i konferencijski sistemi za komunikaciju glasa, zvuka i muzike upotpunjuju asortiman.

Dahua Technology jedan je od vodećih ponuđača rješenja u globalnoj videonadzornoj industriji. Cilj Dahue je pružiti najkvalitetniji proizvod s najnovijom tehnologijom kako bi kupcima omogućila uspješno poslovanje. Kompanija upošljava više od 6.000 inžinjera za istraživanje i razvoj i tehničkog osoblja, koje radi na najsavremenijim tehnologijama: lećama za kamere, senzorima slike, kodiranju i prijenosu videozapisa, ugrađenim procesorima, grafičkoj obradi, videoanalitici, softverima, sigurnosti mreže i drugim tehnologijama.

Rezervišite vaše mjesto za vodeću konferenciju i izložbu industrije sigurnosti Adriatic regije. Adria Security Summit 2019 Powered by Intersec će biti održan u hotelu Alexandar Palace, Skoplje, Makedonija, 18 – 19 septembra.

Registracija je dostupna na www.adriasecuritysummit.com.

Za sve dodatne informacije, pošaljite nam poruku na marketing@asadria.com ili pozovite +387 (0)33/788-985.