Veliki broj kompanija iz Hrvatske među sponzorima

18
jun

Veliki broj kompanija iz Hrvatske među sponzorima

Među sponzorima Summita iz Hrvatske su renomirane kompanije: „Alarm Automatika“, premium sponzor, „Securitas“, zlatni sponzor, zatim „DSC prodaja“,“Eccos Inženjering“, „Ingram Micro“, „Kamir“, „King Ict“, „Kolnoa“, „Krobel“, „Salon bankarske opreme“, „Tehnozavod Marušić“ i „Protecta“ su srebreni spozori događaja. Pravi je trenutak da rezervirate svoje mjesto među spozorima, izlagačima ili učesnicima skupa!

Glavni organizator je magazin „a&s Adria“ uz podršku tvrtke Messe Frankfurt.
Suorganizatori su Slovenska zbornice za razvoj privatne sigurnosti, Komora za privatno obezbjeđenje Republike Makedonije, Srpska asocijacije menadžera korporativne bezbednosti i Udruženje menadžera sigurnosti Bosne i Hercegovine.

„Adria Security Summit“ je vodeća godišnja konferencija i izložba industrije sigurnosti Jadranske regije.

Zaštita infrastrukture i objekata, sigurnost zaposlenika i korisnika usluga, sprečavanje gubitka podataka i drugih vrijednosti, napredni integracijski koncepti, moderne tehnologije zaštite, stanje i perspektive privatne sigurnosti glavne su teme događaja.

Više od 500 profesionalaca iz vodećih 250 kompanija proizvođača, distributera, sistem-integratora, instalatera i konsultanata, te krajnjih korisnika učestvuje na Summitu.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz vodećih svjetskih i regionalnih tvrtki, a drugog dana konferencije održat će se predstavljanje i odabir regionalno najuspješnijih projekata.

Više informacija na https://www.adriasecuritysummit.com/